Mange opplevelsesgaver for dem som elsker å sykle

Det er mange gaver til den som elsker sykling. Det kan være en ny sykkel, sykkelklær, utstyr eller kanskje en tur til Tour De France? Den siste er en helt ellevill opplevelse i seg selv, og kanskje noe som topper budsjettet om det kniper.

Finn opplevelser som setter den sykkelglade i fokus. Som samtidig kan gi ny kunnskap og erfaring. Har du hørt om Youwish? Det er selve mekka for opplevelsesgaver. Enten det er til kjæreste eller venner går sammen om en opplevelse, så er det mer pop å gi en opplevelsesgave.

Som Chr. Torp sier det:

Det kan være kulturelle opplevelser, som billetter til konsert, teater eller kino, men selv er jeg kanskje mest fan av de mer sportslige aktivitetene!

Fordeler og opplevelser for syklister med Youwish

Du gi din kjære en gave utenom det vanlige. Landets beste arrangører har alt lagt til rette for at denne sommeren blir perfekt. Velg mellom flere typer opplevelser som har sykkel i fokus.

Geilo Lavvo Ekspedisjon
Dette er en tur som går i vakker natur med to hjul under seg. Her kan man kombinere lange sykkelturer i terrenget med oppsett av leirplass. Dette er en opplevelse man kan være med på året rundt.

Sykkeltur med kultur
Ta en sykkeltur i Griegs univers. Opplev vakker Grieg musikk ved Troldhaugen, hans sommersted og museum med alt han komponerte og ble kjent for. Sykle rundt om i Fana og Bergen med guidet tur på sykkel.

Som å sykle på skinner

Turer med dresin fins åtte steder i landet, og er rett og slett framdrift på togskinner som er lagt ned for offentlig trafikk. Kombiner med deilige hotellopphold, deilig mat og utmerket natur.

Disse og mange flere opplevelsesgaver å gi til de sykkelinteresserte.